2011-06-20 Marken/Passbeskrivning

Hej!

Tack igen för en bra tjänst!
Under fliken ‘Marken/Passbeskrivning’ finns ett antal olika rubriker som kan användas till att fylls i “GPS Y & Y”, “Vägbeskrivning”, “Beskrivning” och “Röjning och renovering”.
Finns det något som hindrar att man har möjlighet att själv ställa in/välja vilka rubriker man vill ha på den sidan?
Inom vårt jaktlag använder vi oftast ett annat gps-system (WGS84), och kan även tänka oss andra rubriker (tex. vem som ansvarar för passet/tornet, aktuella händelser/åtgärder etc.).
Det hade varit önskvärt att man själv kunde lägga till rubriker (och underrubriker) samt fylla dessa med text.
En skitsak till på samma sida: Om man skriver något och radbryter med ‘enter’ tas denna radbrytning bort då informationen visas, tex. blir:
STATUS: Nyrenoverat
DATUM FÖR ÅTGÄRD: 2011-06-20
UTFÖRT AV: Saddam H.

efter man sparat:

STATUS: Nyrenoverat DATUM FÖR ÅTGÄRD: 2011-06-20 UTFÖRT AV: Saddam H.

Något förslag på förbättring?

//Mvh Henke, tacksam användare av Er tjänst, om än lite petig...

Edited 2011-06-20
2011-06-27

Tack Henke för bra feedback!

En förbättring av passbeskrivningen är en sak som kommer att vara med i uppdateringspaketet som släpps efter sommaren. Det kommer inte att bli alla de förbättringar som du tar upp. I alla fall inte i den första versionen men det kommer vara någon eller några av de sakerna som du tar upp så som bättre GPS-koordinater. Det kommer också en del andra uppdateringar runt passen som du nog kommer att gilla. Vi går alltid en balansgång mellan att göra sidan anpassningsbar och samtidigt hålla den så användarvänlig som möjligt. Möjligheten att ändra rubriker är en sådan avvägning. Hör gärna av dig till mig på [email protected] eller skriv något här på forumet efter att vi släppt uppdateringen av sidan så kan vi titta vidare på vad som kan göra sidan bättre för er och förhoppningsvis alla andra också.

Vänliga hälsningar
/Marcus

Show 1 to 2