2013-12-31 Mail
2 st medlemmar i vårt jaktlag får aldrig mail när vi bestämmer jakt via krut. Mail adressen är rätt.Vad kan jag göra undras.
2014-01-02

Det första du kan göra är förstås att kolla mailadressen. Du kan kopiera mailadressen som inte funkar från medlemsprofilen in i ett vanligt mail. Om man t.ex. skrivit en 1a istället för ett l, ett komma istället för en punkt etc så märker men det då. Om detta inte var problemet så maila [email protected] och ange jaktlag och de mailadresser som inte funkar. Det kommer att ta tid att fixa detta så tills vidare får ni köra med SMS från Krut eller vanligt mail.

Vi har problem att skicka mail till vissa adresser och felet sitter inte hos oss. Vissa operatörer markerar mail från Krut som skräppost för deras servrar tror att vi skickar skräppost bara för att vi skickar många mail. Därför tar det tid för oss att fixa detta. Vi kommer att lösa detta men det är inte säkert att vi hinner det innan jaktsäsongen är över dvs 31 januari för de flesta.

Johan
Krut

Edited 2014-01-02
2014-01-10

Har skrivet om mejladressen, o kollat noga att det är rätt adress. Jo det hamnar i skräpkorgen, men det vet vi ju har nog varit så hela tiden vi varit med.Jag provar att göra som du säger så löser det sig nog vad det lider mvh bb

2014-01-15

Maila [email protected] om du kör fast. / johan

Show 1 to 4