2014-05-22 Ändra från gemensam inbjudningslista till separata för medlemmar och gäster.

Normalt så bjuder man in alla medlemmar men kanske bara en del av de som är inskrivna som gäster, till varje jakt.
Det är ett jäkla pyssel att alltid behöva att antingen radera eller att lägga till de gäster som skall närvara alt inte skall närvara.
De blir lättare om man kan klicka i de gäster som man vill ha med men att det skall gå att klicka i för alla medlemmar separat.
/Janne T

2014-05-25

Hej Janne. Jag förstår problemet. Jag lägger det till vår lista, men vet inte när/om vi hinner med detta.

2014-06-05

Man borde kunna göra sändgrupper så som tex Älg, småvilt, styrelse osv.

//Tobbe

Edited 2014-06-05
2014-06-05

Vi skriver upp det på listan.

2014-08-20

Har också problem med detta och håller med Tobbe om att det borde gå att göra sänd-grupper (som ett filträd) med undergrupper under flera huvudgrupper. Om man t.exp har några medlemmar som bara vill jaga älg/björn, gris eller bara småvilt samt att man kunde dela in gästgruppen i Älg/björn-jägare och småviltsjägare. Vi har också många medlemmar i laget + gäster samt viss info som vi då och då skulle vilja ha ut till markägare och grannlag ( och/eller VVO:er). Kunde man då välja en/flera grupp/er så skulle utskicken gå med några musklick mot att nu bocka bort namn ur hela registerlistan.

// Rolf

Edited 2014-08-20
2014-08-21

Har skrivit upp även Rolfs önskemål på listan. Det är bra att ni skriver om dessa typer av förbättringar. Förr eller senare kommer det, men den närmaste framtiden jobbar vi mest med att säkra kvaliteten och samtidigt släppa några nya tjänster som vi planerat sedan tidigare.

Show 1 to 6