2011-08-11 Publik presentationssida

Vore trevligt med en enkel text+bild-sida som är publik. Där kunde man på ett enkelt sätt presentera laget för intresserade och ange kontaktinformation. Denna sida bör givetvis indexeras av sökmotorer osv så att den "finns"

2011-08-12

Hej

Jo, det här är en bra idé! Det måste självklart vara upp till vart och ett av lagen vilken infomation man vill sprida men det ger en mycket bra möjlighet för de lag som vill synas.

Vänliga hälsningar!
/Marcus

2015-04-26

Blir det någon funktion för att söka upp och interagera med andra jaktlag? Kanske med en funktion “visa på karta” så man kan se vart lagen är baserade, om grannlaget har easyhunt osv.

2015-04-27

Ja det finns i planen men först 2016.

2015-06-29

Tänkte just på samma sak, vore guld (om grannlagen kryssat i rutan typ “visa kontaktinformation för jaktgrannar”) att enkelt kunna se grannar inom x km (kanske inte bara de med fysisk kontakt utan i närområdet) - lätt att hitta namn/nummer till deras jaktledare och eventuellt samarbeta på olika sätt.

2015-06-29

Vi har en del tankar på att kunna lösa behovet att hitta grannjaktlag nästa år, men exakt på vilket sätt är lite tidigt att säga. Detta med att ha delvis öppna jaktlagssidor tycker jag är en säkerhets- eller integritetsrisk med tanke på att alla i vårt land inte är lika förtjusta i jakt..

Men på något sätt kommer vi kunna hitta på något för att hitta grannjaktlag. Framöver kommer vi dock behöva ta lite betalt av de lag som använder sig av funktioner som dessa. Vi måste tänka på våra finanser och vi går back idag. Men det är inga stora pengar. Men jag hoppas vi kan ta fram något under våren 2016.

Nu kommer snart en annan nyhet hihi..

Show 1 to 6