2011-09-21 Formgjutna hörselskydd

Insta-Mold
Ett mycket omtyckt personligt formgjutet hörselskydd av massivt mjukt och behagligt silikon som kan fås i flera färger med eller utan nacksnöre och klämma.
Passar dig som önskar en kraftig dämpning eller ljudreducering och används med fördel till fritidsaktiviteter så som t ex båtliv, skytte, gräsklippning eller annan bullrig miljö. Insta-Mold används också inom industri och hantverk för de miljöer där man normalt sett annars brukar använda traditionella hörselkåpor men med fördelen att man slipper bli varm eller svettig om öronen på sommaren och man slipper få ont bakom öronen . Man kan dessutom ha en mössa på vintern utan problem och för personer som bär glasögon/skyddsglasögon passar Insta-Mold förträffligt.
Hörselskydden har en genomsnittlig dämpning på ca 28 dB vilket motsvarar de flesta hörselkåpors. Kan kombineras med talfilter som tillåter ljud upptill 80db filterna är mekaniska ,alltså ingen ljudförstärkning. funkar bra till jakt om man har bra hörsel . går att kombinera med utanpåliggande hörsnäcka eller gjuter man ett uttag för hörsnäckan. Pris 1395kr ink moms med talfilter med on/off funktion, vi gjuter även softear som senare framställs på labratorie.Produkten Görs av Idel Öra Bryggaregatan 1 Karlskrona Tel 0722524792 www.idelora.com

Edited 2011-11-15

Show 1 to 1